Varannan dag

Träningen har under de senaste veckorna börjat bygga på varannandag-principen. Just den här helgen fick jag nytt löpsällskap av Marisol. Som vi sprang tänkte jag på hur stor inverkan löpningen kan ha på den sociala gemenskapen. Istället för soffhäng, spenderade vi ett par timmar ute i terrängen och visst hann vi prata om så mycket mer än om vi hängt framför tv:n.

Marisol är jag särskilt stolt över. Hon har minsann visat att hon har en förmåga att fixa allt.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Nej, jag springer inte med bh:n utanpå löpjackan. Det ni ser är min löprygga från Salomon, som för övrigt passar gravidmagen perfekt.

2 Replies to “Varannan dag”

  1. Varannan dag är minsann vackert nog. Och mycket trevligare att umgås ute i naturen än framför TVn. Jag själv blir iaf väldigt öppenhjärtad når jag springer, och då blir diskussionerna man kan ha djupare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s