Helgen kom och gick

Söndagsångest

Vet egentligen inte vad det beror på, men varje vecka är det samma visa. Helgen kommer och går och på söndag sitter man där och längtar fram till nästa fredag. 

Fredag, lördag och söndag innebär mer tid för familj, matlagning, träning och enkelt varande. Med det sagt ska ni ändå inte tro att jag skyr måndag som pesten. Nej, så fort jag ätit frukost på måndag morgon, är helgens sviter som bortglömda och fokus ligger vid vardagens möten och möjligheter. Kommande vecka kommer att vara speciellt innehållsrik med både mvc-besök och mini-semester på agendan.

Date

Just den här helgen hade vi äran att få finbesök. Vi hann inte bara med att fynda på loppis, umgås och njuta av det vackra höstvädret. Vi kom till och med iväg på en riktig date jag och M – en tiorätters middag på Gajin med en hel del virgin coctails gjorde att livet kändes riktigt, riktigt skönt.

SAMSUNG CSC

Motsatte mig strömmen och struntade fullständigt i Stockmans Galna Dagar. Istället gick jag med bestämda steg till favoritloppiset och fyndade en klänning i ull från Maison Scotch.

SAMSUNG CSC

Viktor fyndade i sin tur en lastbil från 80-talet från Scania – svårt att avgöra vem som var mest lycklig – M eller Viktor.

SAMSUNG CSC

Söndagsmiddagen bestod i sin tur av grillat och avslutades med hemlagad chokladmousse toppat med hallon.

SAMSUNG CSC

3 Replies to “Helgen kom och gick”

  1. söndagsangst är väldigt bekant. märkligt. det gör det svårare att njuta av söndagen som ju faktiskt är en helt ledig dag. dessutom sover jag ofta dåligt natten till måndag. vad det nu sen beror på. hur som helst verkar ni ha haft en fin helg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s