Det ordnar sig

Dagens första: tidig väckning i vanlig ordning vilket resulterade i en dryg timmes slösurf på diverse bloggar, däribland blondinbella. Hann också med ett avsnitt av Pregnant in heels och således var min blåsta kvot fylld för minst en vecka framåt. Tidig väckning både irriterar och förgyller – för det finns ingen bättre stund än tidig morgon i ett knäpptyst hus.
Dagens träning: Sprang iväg på en tidig morgonrunda på 10 km och blev förvåndad över hur ofta jag var tvungen att gå – minst 10 %. Måste se över min löpstil på en gång, eftersom jag under dagens pass kände av baklåren rejält. Magen påverkar hållningen och nu känns det som om muskelstyrka än viktigare än någonsin tidigare.
Dagens mat: Rester, rester och än mer rester.
Dagens spontanbesök: Hela helgen har varit fylld av spontanbesök, men dagens besök av farfar tog nog hem priset. Inlagd gurka och färska äppel – inget kan slå den kombon.
Dagens bästa: ett FM-guld till i samlingen.
Dagens aha: Velande, osäkerhet och svåra beslut i all ära, en sak är då säker – hur det än går och vilken vändning livet än tar, så kommer det att ordna sig till slut. Och innerst inne tror jag ändå någonstans att det finns en mening med allt.

2 Replies to “Det ordnar sig”

  1. Onnea kullasta koko perheelle!:)Ja tsemppiä tulevaan,otetaan treffit piakkoin:)Voin suunnitella sinulle järkevän treenin samalla;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s