Premiärkonsert

Mamma jag vill stå på scen och sjunga med Arne igen i nästa vecka!

Det konstaterandet summerar rätt så bra känslan efter dagens jubileumskonsert då kören uppträdde tillsammans med Arne Alligator vid Kulturcentret.

Det var nära ögat att vi missade hela härligheten då jag mitt åbäke missade köpa biljetter via förköp. Men genom något vänster lyckades det ändå till slut. Köade att komma bland de första in i salen, och sedan satt vi där alla tre, sida vid sida, och lyssnade anddäktigt med tårar i ögonen, till den bästa konsert vi någonsin beskådat. Precis så enfaldiga var vi! Jag lovar att vi just där och då, tyckte att de här barnen var de duktigaste barnen på hela jorden. Och att de slog alla världens superstars med hästlängder.

För visst är det så, att hur man än vänder och vrider på steken, så är ens eget barn, enligt eget tycke, alltid bäst! Och efteråt då hon ivrigt förklarade både det ena och det andra, om nya kompisar och roliga möten, så kändes det som att vi aldrig någonsin kan flytta härifrån. Äntligen har hon funnit något som hon älskar att göra.

amanda_konsert

Precis innan lyckades jag med nöd och näppe kväva ett gapskratt – för då jag kollade till sidan satt Viktor och M och kollade på hockey. Som taget ur en dålig komedi. Då scenen entrades av Amanda åkte dock telefonen bort ila kvickt.

2 Replies to “Premiärkonsert”

  1. Oj vad kul – måste nog ha varit pirrigt minsann med dottern på scen (både för mamma & tjej) – verkar ju ha varit en hellyckad konsert, trots lite hockey 😉 Här hemma är Arne minsann favorit nr.1 för storebror!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s