Cannelloni

Jag har länge tänkt fixa cannelloni och idag efter en riktig ordentlig matorgie på Stockmann beslöt jag mig för att testa på denna italienska rätt. Såhär i efterhand kan jag väl säga att det var lite väl pilligt då det kom till själva tillagningen, men i alla fall doftar det gott i skrivande stund.

Känsla

Då det kommer till mat är jag usel på att följa receptbeskrivningar utan väljer istället att köra på känsla. En kollega hade varit vänlig nog och hämtat mig en hel stor påse full med svamp och således var fyllningen rätt så given. Lade också i nötfärs, lök, vitlök, morot och västerbottenost. Hela härligheten toppades med riktig grädde och några burkar riktigt god finhackad tomat från Mutti.

Morgondagens middag är alltså förberedd. Nu är det bara dagens risrullar fyllda med räkor och grönsaker som kvarstår.

Det var den matorgien det!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

One Reply to “Cannelloni”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s