Bildbeviset

Ett par dagar utan nätverk hemma gjorde verkligen susen. Valde bort bloggar, facebook och twitter – och plötsligt hade jag en hel massa tid över. Värdefull tid som jag fördrev tillsammans med kidsen och M.

Off-läget innebar ändå inte soffläge och nedan finns bevismaterialet. Jag har hunnit springa långt och lite längre, längs stränder och skogsstigar, med och utan vagn.

Identitetskris

Genomgår något av en identitetskris eftersom jag från början tänkt att detta inte skulle bli en ännu en mammablogg där magen var i fokus. Men så gick det som det gick och just nu handlar min vardag väldigt mycket om just det – magen. Så jag får väl lov att säga att det nog tyvärr blir som så att bloggen kommer att handla allt mer om graviditet och allt mindre om tuffa långpass.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Sprang iväg med M till Finlands egen Solsida för att njuta av havsutsikten.

SAMSUNG CSC

Undrar vilken skatt som gömmer sig där borta?

SAMSUNG CSC

Passade också på att rasta benen med grannfrun. Älskar dessa kafferep då vi snackar allt från jobb till resor.

19 Replies to “Bildbeviset”

 1. Inte mig emot att bloggen handlar om graviditet (& träning gissar jag). Är själv i den fasen i livet då jag så smått börjar längta till den dagen det är dags för mig att skaffa tillökning. Intressant att läsa om andra gravida som älskar träning, detta känner jag mig osäker på inför en framtida graviditet. Både vad gäller under tiden o efter det att barnet kommit. Hoppas du får en fin tid framöver 🙂

  1. Jo så här i efterhand känner jag att jag borde börjat träna tidigare. Jag började ju mitt ”nya liv” efter att tvåan fötts och det känns verkligen i kroppen. Är starkare och i bättre form nu än tidigare. Och bäst av allt – slipper stressa över matångest.

 2. Tycker det som är så roligt med din blogg – den innehåller lite av varje precis som livet och jag tycker du visar så himla bra hur det går att kombinera mammaliv med ett löpande liv! Kram Sara

 3. Vilka vackra bilder – och så fin magen är. Trodde ju aldrig jag skulle tänka att jag saknar min mage, men när jag ser andras gravidmagar gör jag nästan det… fast föredrar ju liten på utsidan 🙂 . Ser fram emot att fortsätta läsa om allt möjligt som rör löpning, mammaliv och familj framöver.

 4. Nämen va!? Här har jag inte haft tid att titta in på några dagar och så missar jag nyheternas nyhet!! Vad härligt, stort grattis! Och bara man bloggar från hjärtat så finns det alltid de som är intresserade, så skriv du om magar och löprundor och graviditeter och grejer!! Om det finns de som inte vill läsa behöver de ju inte titta in! 😉 Sköt om dig och må så gott!
  -Mia

 5. Jag tycker faktiskt också att det ska bli härligt att få läsa mer om magen. 🙂 Speciellt som jag själv önskar samma sak (förgäves antagligen). Så skriv på du bara om magen och träning (kanske inte blir så mycket löpning längre?) och livet i allmänhet. Mat och recept gillas också!

  1. Bra tack. Det ska jag hålla i bakhuvudet. Mer mat alltså. Och det där om trean – det överrumplade oss lite. Velande fram och tillbaka. Och så plötsligt kändes allt helt rätt och sedan som ett måste.

 6. Jag tycker det är bra och inspirerande med kombinationen mage OCH träning, trots att jag själv inte är gravid just nu så vet man ju aldrig i framtiden! Önskar det hade funnits mera sådana här bloggar 2007 då jag var gravid!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s