Lite bättre löpning

I och med att vi hade förmånen att bli inbjudna till en alldeles speciell 7-årings födelsedagskalas, åkte vi iväg till skärgården jag och kidsen.

Efter att ha kalasat och ätit prinsesstårta tills den kommit ut ur öronen beslöt vi oss för att ge oss av på den där sedvanliga löprundan.

Mitt bagage gör att takten bara blir långsammare och långsammare, men just den här dagen bestämde jag mig för att inte längre ursäkta behovet att gå uppför och nedför. Och precis som vanligt kändes det jäkligt skönt efteråt.

Motion och rörelse här ute på landet skapar mer energi och påverkar också sömnen. För hur ska jag annars kunna förklara det faktum att jag de två senaste nätterna, hemma hos min egen mamma, sovit 12 timmars nätter och vaknat utvilad?

Bästa pensionatet i hela världen!

20130922-104006.jpg
Känner mig lite som bromsen då jag ger mig ut på löppass med sällskap, men vad gör det?

20130922-104014.jpg
Utsikten är inte precis smickrande i dagsläget. Undrar hur länge jag kommer att se skymten av löpskorna innan magen tar över?

2 Replies to “Lite bättre löpning”

  1. GRATTIS till graviditeten! Och jag förstår precis hur du kan sova så gott efter sådana härliga dagar på landet och i skärgården, energikick it is! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s