Jag har ljugit

Eller ljugit och ljugit… Jag har väl rättare sagt inte berättat hela sanningen.

Kommer ni ihåg det där ultrat på 100 km som jag skulle springa i Stockholm där jag avbröt? Just där och då skyllde jag på magen… Oh, well. Jag tänjde väl lite på sanningen. Visst hade jag små känningar av uc, men den egentliga orsaken var den här filuren på bilden under.

SAMSUNG CSC

100 km i kombination med tidig graviditet är ingen lyckad kombo, vilket jag fick erfara efter Stockholm marathon som trots allt bara gick loss på 42,2 km. Den här gången kände jag att jag inte ville riskera ett liv för att jag skulle uppnå en dröm. Det var helt enkelt inte värt det – även om det denna gång kunnat slutat lyckligt.

Det finns många fler år för ultralöpning och allt behöver inte ske här och nu.

Tre månader bakom och än har det inte riktigt sjunkit in. Kan det verkligen vara sant? Och kan det verkligen denna gång gå vägen?

54 Replies to “Jag har ljugit”

 1. Såntdär är inte ljug. Det är medveten informationsstrategi. 🙂
  Nu kan jag äntligen säga grattis officiellt också. Oerhört glädjande!!
  Krama magen och våga känna glädje.

 2. Hehe, tänkte skriva ren i går att nu ska man då fråga den traditionella frågan: är du gravid? 🙂 Stort grattis! Håller så klart tummarna att allt går fint!!! Kram!

 3. Men vilken lycka!
  När man som minst anar det och när det är andra grejer som pågår i sitt liv. Det är väl då det händer. Lycka till! Tänk in så mycket utan bara va. ^^,

 4. Gahh! Jagvisstedetjagvisstedetjagvisstedet!!!!!! Grattis Michaela! ❤

  Och visst kan det mycket väl vara det där som kallas slumpen….Men för mig känns det ändå som att det finns en mening i att du "släppte nyheten" just idag. Kristian har gått, men ett annat litet liv är på väg…

  All kärlek.

   1. Mulle jäi semmoinen pieni hassu aavistus jostain suuresta kummittelemaan:)Onnea vielä,tässähän alkaa vauvakuumetta pukata vielä itsellekin;) Toivottavasti nähdään pian!

 5. Men oj, det var överraskande, men vad jätte jätte glädjande! Inga hästkurer med kortison således… Stooort grattis!

 6. Hej och hå! Tänk vad man håller på och missar bara för att man inte hinner med alla bloggar längre 😦 Fast hade mina aningar om att det fanns en liten i din mage – och jag vill gratta jättemycket! Må så gott, Michaela!

 7. Stort grattis! Jag ligger ännu mer efter än Jessica, men en härlig nyhet! Vi blir en fem barns familj i januari och det börjar kännas väldigt snart nu..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s