MarathonMia in action

Vi var ett rätt så stort gäng som samlats vid Luckan, för att lyssna till MarathonMia. Föreläsningen var precis rätt i tiden. Det blev snack om motiv och drivkraft, samt vilja och fokus. Det blev också mycket snack om energi och dess betydelse.

Mia lyfte fram det där som jag så ofta tänker på – att jag i dagsläget äter för att orka träna och inte tvärtom. Träning är i dagsläget inget måste och ingen bantningsmetod – det är helt enkelt en livsstil. Och det faktum att jag idag kan ha ett hälsosamt förhållande till mat gör att jag vill hålla fast vid min nya livsstil.

Vid dagens träningspass fokuserade vi på att få in rätt löpteknik. Det var egentligen som att lyssna till ett mantra – så många gånger tidigare under mina rundor har jag spelat upp Mias ord, om och om igen. Gör dig lång, öppna bröstet, fokusera på andningen, lägg i foten under höften, öka stegfrekvensen. Så lätt att göra, men ännu lättare att glömma bort så fort tröttheten tar över. Jag kan inte säga annat än wow. Vilken glädje, vilken inspiration och vilken energi!

Önskar jag vore en MarathonMia!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Jag ska springa ultra då jag är åttio – Mias ord ekar i mina öron och jag inser att banne mig, hon kommer att fixa det!

5 Replies to “MarathonMia in action”

  1. Oj nej, nu missade jag ju Marathon-Mia! Jag hade så ställt in mig på att delta, men lyckades glömma bort hela grejen. Så kan det gå. Men kul att ni var så många på plats, verkar ha varit ett lyckat träningspass! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s