Träna crossnature

Anna har startat igång Crossnature i Finland, vilket innebär att man numera kan tränas av en underbar rikssvenska och bli peppad till tusen – utomhus – året runt!

Varför svettas inne i ett dammigt gym, då man kan träna, skratta och njuta av omgivningen med riktigt bra sällskap?

Kolla in Crossnarures sida här för schema etc. Obs! Det finns också egna grupper för mammor med kids i barnvagn.

Screen shot 2013-09-09 at 10.27.30 PM

Fotot stal jag rakt av från crossnature.fi – sorry Anna!

3 Replies to “Träna crossnature”

  1. En fråga som inte hör hit till det här inlägget, men som jag läst du skrivit om tidigare. Ska delta i Stockholm halvmarathon i helgen och har tyvärr väldiga problem med min mage då jag springer. Om man som jag i vanliga vis gör, springer i skogen, så kan man alltid smita iväg bakom en buske, men under tävling vill jag inte sätta minuterna på baja-maja. Så jag läste att du tipsat om immodium före lopp. Hur länge innan ett lopp tar du dem (1 eller 2 st?). Testade före en långlänk men då tog jag dem på förmiddagen och for och springa på kvällen och det hade inte nån effekt. Eller jag tog visst bara en. Hade tänkt prova mej fram, men så kom en dunderflunssa och satte stop för de sista långa träningspassen, så det hann jag aldrig göra. Så om du kunde svara på detta vore jag tacksam, för andra kanske det här verkar bara vara en liten skitsak, men för mej är det skitviktigt, ha, ha 🙂

    1. Hej Marie. Jag brukar ta 2-4 tabletter före lopp. Immodium plus har en extra effekt som tar bort det där onda som man kan få. Pratade om min användning för någon vecka sedan igen då jag var till gastroenterologen och ja – hon sa att det var helt safe att använda immodium.
      Vid lopp som startar kl. 12 tar jag immodium direkt på morgonen. Oftast 2 på morgonen och 1-2 efter några timmar. Säg att jag tar 2 tabletter vid 7. Då tar jag ytterligare två kl. 10. För mig är det här ett måste och fungerar bra!
      Stort lycka till 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s