Midnight fun

Dagens lopp kan utan att tveka klassas som ett av de mer fartfyllda loppen. Det kanske berodde på den häftiga stämningen som helsingforsarna bjöd på, men det kan lika väl he berott på det faktum att loppet faktiskt tog slut redan efter 10 km. De resterande 32 km kom liksom aldrig.

Som jag sprang tänkte jag gång på gång att nämen hej vi är snart i mål. Tillsammans med Maratonmamman sprang vi i ett precis lagom tempo. Under omständigheterna fungerade kroppen överraskande väl och än en gång fick jag bevisat för mig att kroppen kan prestera fantastiskt bra då det verkligen gäller.

Älskar lopp som dessa – vilken adrenalinkick.

20130831-232123.jpg

20130831-232134.jpg

10 Replies to “Midnight fun”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s