Lätt som en plätt

Jag måste erkänna, att då Amanda kungjorde att hon ville bjuda in klassens alla flickor till hemma-disco steg min puls med sisådär 30 slag, samtidigt som det började flimra framför ögonen. Barnkalas skyr jag som pesten, eftersom jag upplever att jag inte riktigt hanterar situationen. Jag är helt enkelt inte tillräckligt påhittig, rolig och barnvänlig för att kunna hålla ett tiotal barn nöjda och glada längre än 10 minuter.

Insikt

Idag förstod jag att det här med kalasskräck bara handlat om ett hjärnspöke. I år ordnade vi kalas sådär huxflux, utan storsinta planer om tema, tårtbak och annat. Vi bjöd på skivad frukt, morots- och gurkstavar, chips, köpekex, köpemunk och blandat godis – och vet ni – då barnen gick hem var varendaste en tallrik tom. De gillade maten. De skrattade och lekte. Och tiden gick så fort att jag efteråt insåg att vi borde lagt på en timme, minst.

Världens lättaste kalas

Den enda lek vi ordnade för gänget var skattjakt. För övrigt höll de till inne på rummet där de dansade tills de hade rosor på kinderna. Så enkelt att ordna kalas. Inga problem!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Och nu då gästerna gått hem passar jag på att träna en stund för mig själv. Det får helt enkelt bli den där vanliga rundan och just idag kommer jag att klä mig i min nya reflexväst i spets från Röhnisch. Då det skymmer ute gäller det att klä sig smart.

3 Replies to “Lätt som en plätt”

  1. Låter som en trevlig dag! Behövs ofta inte mycket för att barnen ska bli glada, vad jag hört om tjejerna på jobbet som har barn så verkar det ju vara kalashets så det heter duga för tillället med hyrda lekland och jag vet inte allt, jag trivdes iallafall bra på hemmakalas med hemmabakad tårta när jag va liten ;D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s