Nytt från POMPdeLUX

Det är väl lite last season med klädpartyn, men samtidigt kan jag inte låta bli att tycka att det är ett perfekt svepskäl att träffa gamla vänner. Jag valde alltså i vanlig ordning att agera värdinna också i år. Den här gången skippade jag däremot både bakverk och städning för att istället bjuda på öppet hus med lite färsk frukt, rosa bubbel och god choklad.

 POMP levererade sannerligen. Fråga min plånbok om du inte tror mig. 

Jag köpte ytterkläder till båda barnen, och så blev det en hel del skol- och dagiskläder. Jag gillar designen, färgerna och kvaliteten. Kläder jag själv skulle kunna använda helt enkelt. Snyggt och sobert utan att vara för vuxet eller utmanande.

Du kan spana in hela POMPdeLUX soritiment här.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Säljaren Nina är både trevlig och tålmodig – det kan inte vara lätt att hålla koll på en hel drös med kvinnor som står och sippar bubbel, skvallrar och ändrar sig stup i kvarten.

SAMSUNG CSC

På jobb har vi bytt ut det söta brödet mot frukt. Jag valde att köra samma stuk här hemma idag. Det var inte bara lätt – det var fräscht och gott också.

SAMSUNG CSC

3 Replies to “Nytt från POMPdeLUX”

  1. Åh, jag gillar OCKSÅ PompdeLuxe a LOT! Tyvärr är min lilla 4-åring inte alls lika förtjust i de förhållandevis dova färgerna… så ibland blir inte kläderna använda så ofta som jag skulle vilja 😉 LIllebrorsan har dock inget val han :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s