Sista paret ut

Köpte dessa under Stockholm Marathon 2012 och nu har de sagt upp kontraktet.

Vet inte om det beror på mina fötter, mitt löpsteg eller på det faktum att jag sprnger slut på skor – men detta var andra paret Asics med hål i hälkappan under en och samma sommar för min del.

Det börjar banne mig vankas nya löpskor snart. Synd. Eller så inte!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

6 Replies to “Sista paret ut”

  1. Hej hej….Spenderade min sommar i Florida och vid en shoppingtur pratade jag med löparskoansvarig på Under Armour. Visade mina skor (som ser ut som dina på bilden i hälkappan). Han menade att det beror på att jag hade köpt för stor storlek och att glappandet (som inte alltid märks så tydligt) har den effekten på skor. Om det stämmer vet jag inte….jag köpte mindre och provar just nu. Lycka till….Kram Mia
    http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/08/25/ut-och-in/

  2. Mina skor från Asics ser ut precis som dina på bilden i hälen, alla mina Asics får hål där. Kanske är som Mia här ovan kommenterat, fast jag har haft mindre storlek förut o då fick jag så otroligt ont i tårna =/ Jaja, man får ju iallafall köpa nya skor ofta då hälkappan ger upp 😉 Hehe

  3. Precis samma händer med mina Asics! O snabbt får de hål dessutom! Trött på detta köpte jag ett par Addidas vid midsommaren, sjukt nöjd hittills både med passform och kvaliteten hittills 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s