Mer ork

 

Veckan som gått har träningsmässigt varit en av de bästa på riktigt, riktigt länge. Kommer inte ihåg när jag senast skulle ha lyckats pricka in sju löppass på sju dagar. Och bäst av allt – kroppen känns pigg och fräsch.

Motion skapar välmående

Stundvis kan jag känna mig riktigt sliten. Värk och oro i kroppen sätter mig ur spel och det enda botemedlet som verkligen fungerar är löpning. Det är som om kroppen vaknar till liv, samlar energi och gör att humöret vänder.

Om jag måste välja mellan soffan eller löpskorna väljer jag alla gånger att klä om till tights och sportbh  för att sedan snöra på mig mina Nike – motion skapar helt enkelt mer ork!

4 Replies to “Mer ork”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s