Lite högre och lite längre

Med åren har jag blivit lite mer orädd. Gillar att ha en positiv livssyn och inte alltid tro det värsta. Idag då jag kom hem möttes jag av ett glatt rop. Till min stora förvåning var det Amanda som satt högt upp i lyktstolpen. Kunde inte låta bli att fotografera spektaklet.

Eftersom jag inte ville vara sämre, men samtidigt var klok nog att inse att jag aldrig i livet skulle ta  mig lika högt upp, valde jag istället att springa lite längre.

För ovanlighetens skull spang jag ensam och kom på mig själv att älska tystnaden. Efter en hektisk dag var det skönt att lyssna till den egna andningen och inget annat. Dagens pass bestod av fartlek och känslan efteråt var fantastisk. Fasiken vad jag saknat draget och det där lilla extra. Tänk vad fem extra kilometer kan göra för välbefinnandet. Lite längre blandat med tempo gjorde susen idag.

Lunk i all ära men jag behöver helt klart lite mer spännande pass för att det ska kännas intressant i längden. Och en dag – då kanske jag ta mig lika högt jag också.

SAMSUNG CSC

3 Replies to “Lite högre och lite längre”

  1. Vilken härlig bild! 🙂

    Längtar efter att min kropp är återhämtad så jag också får klämma in fartpass! 🙂 Det är kul och utvecklande! Bra jobbat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s