Höst

Dagens lätta pass var ett direkt resultat av dagens HCM. Som jag hemifrån följde vännernas mellantider var jag till slut tvungen att snöra på mig skorna. Det blev inget maraton för min del, men däremot blev det en försmak på hösten.

Regn och grader som gjorde att huden knottrade sig gjorde mig medveten om att det börjar bli dags att plocka undan alla shorts och tunna toppar, för att istället kunna ta fram mysiga tröjor och värmande höstjackor.

Vore det inte för det där förbaskade regnet skulle det kunna vara sensommar eller förhöst jämt för min del.

2 Replies to “Höst”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s