Med Röhnisch i löpspåret

Då febern givit vika hann jag i varje fall ut på några löppass i veckan – vilket perfekt tillfälle att testa höstens nyheter från Röhnisch.

Petra Run Jacket
Då det regnade i veckan sprang jag iväg klädd i sötaste jackan. Under volangerna finns ett nätliknande tyg som gör att jackan andas. Och i ärmslutet finns en behändig ficka för exempelvis nyckeln eller busskortet.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Shape Petra 7/8 Zip Tights
Wow – de här tightsen är nya favoriter i höstgarderoben. De har verkligen allt som jag önskar i tights. Passformen passar perfekt och den höga linningen stöder magen. Vill man så kan man lika väl vika ned linningen varpå man får en cool effekt med kontrastfärg. Sömmarna i grått är egentligen reflexer och fickan bakpå är vattentät och rymmer en iPhone.

Gillar, gillar, gillar!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Längden på tightsen är längre än vad bilden låter påskina. Eftersom gradstocken visade många plusgrader valde jag att ha vristerna fria.

14 Replies to “Med Röhnisch i löpspåret”

    1. Jo precis – för putmagen är de perfekta!
      De här plockade jag på mig då jag var i Stockholm, men de kommer säkert att finnas på Wiklund, Intersport etc. Sportamore på webben brukar också ha rätt så brett sortiment från Röhnisch.

  1. Dom ser super sköna ut, skulle oxå gärna ha ett par med högmidja, de får bli nästa satsning när jag köper ny byxa. Kul att du är tillbaka.

  2. Åh! precis dessa två plagg från Röhnisch har jag spanat in. Snygga och funktionella. Något som inte alltid går ihop men detta är mitt nya favoritmärke inom sport. Hittar inte dem i Intersportaffärerna i Gbg så enda vägen verkar vara att köpa på Röhnisch hemsida? Därför undrar jag hur jackan är i passformen? Stor eller liten i storleken? Är den tajt längst upp på ärmen? (antar att den är fast i materialet och här brukar kläder sitta rätt tajt på mig)

    1. Hej Anna. Jag skulle säga att storleken motsvarar det normala. Men den är hur som helst större än motsvarande storlek från nike. Här på bild har jag en jacka i S. Från nike hade jag valt strlk M. PetraWinter Warm Jacket har jag däremot i strlk M. Passar perfekt. Och den är stretchig. Spana in den också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s