Svala kvällar

Sensommar eller försmak på hösten – hur som haver så faller det mig i smaken. Dagens kvällspass avverkades precis som igår i betydligt svalare temperatur än mitt på dagen. Gillar den där svala brisen som får huden att knottra sig. Gillar att klä mig i långärmat och fundera ifall shorts värmer tillräckligt.

Jag är erkänner helt enkelt öppet att jag är kärringen mot strömmen. Gillar det faktum att det snart är höst!

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC

Just ikväll passade jag på att springa tillsammans med Elina. Ungefär halvvägs stannade vi för att plocka i oss lite vägkost och även om kilometerantalet blev rätt så skralt med ynka 7,5 km känns det precis lagom några dagar inför ultrat.

5 Replies to “Svala kvällar”

  1. Lycka till på ultra!
    Jag gillar också höst men eftersom jag har så sen semester i år så får den gärna dröja en liiiten stund till!
    Kram Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s