Kors och tvärs

Kökar-Pargas-Esbo-Kimito-Ekenäs-Esbo

Sedan tisdag har vi spenderat sisådär ett halvt dygn i bilen och en natt i tält. Vi har åkt vit färja och och ett par gula färjor, stannat halvvägs hos farmor och farfar för att fylla på med energi, för att sedan orka spela en fotbollsmatch eller två.

Man kan ju fråga sig varför i all sin dar vi gör det – men svaret är rätt så enkelt – längtan till havet och skärgården tar över och får varje bilfärd och den där överlastade båtfärden ut till ön att verka rationell.

Tvättberget hemma växer således till sig och börjar nå oanade höjder, samtidigt som vi har släpat in halva grusplanen och sandstranden hem till oss i tamburen. Städning känns rätt så onödigt då barfotaspring hör till semestervardagen.

Min träning då?

Jag har inte gjort ett jota på två dagar. Jag har ätit och sovit, och haft fullt upp med allt annat. Jag har inte ens haft tid att tänka på all löpning som inte blivit av. Och samtidigt vet jag att det här är så bra för mig. Benen tar ingen skada av att vila med tanke på att det är drygt en vecka kvar till Stockholm Ultra 100K.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kylskåpet fylls på med lokala grönsaker och rotfrukter vi samlar på oss under våra road-trips. Det där lokala brödet och de närodlade tomaterna smakar helt enkelt så mycket bättre. För att inte tala om Nagus siikli-potatis.

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

7 Replies to “Kors och tvärs”

  1. Härligt semester-skärgårdsliv. De dagarna är inte så många på ett år så det gäller att njuta av dem. Löpningen finns kvar de lite tråkigare dagarna (det gör tvätten och sanden i hallen med). Fortsätt njut – är säkert den bästa uppladdningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s