Älska löpning

Steg för steg, i med- och motvind, längs röda sandvägar längst ut på en udde. Vinden slet och jag hade problem att stå upprätt, men känslan av omgivningen och dess krafter var mer påtaglig än någonsin.

Som jag sprang fokuserade jag på kommande ultralopp. En vecka och fem dagar kvar. Dagens förberedande träning bestod av att stiga upp från middagsbordet och med magen proppmätt springa en lagom runda. Magen är på g – inget håll, inget illamående. Inga problem. Hoppas det håller i sig.

foto

2 Replies to “Älska löpning”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s