Framme

Sju timmar och tjugo minuter

Så länge tar det för oss att köra hemifrån till Kökar. Och även om resan gick över förväntan, så var den på inget sätt angenäm. Början gick bra och under de första fyra timmarna frågade de varken efter pekplattor eller annat tidsfördriv. Men då Amanda efter fem timmar bestämt ville måla med vattenfärg,  (märkväl i bilen) gav jag efter och plockade fram tabbarna illa kvickt.

Men då vi kom fram, var det ungefär som om jag hade släppt ut korna på grönbete för första gången. Svettiga och således endast klädda i underkläder sprang de omkring på gräsmattan som om de inget bättre visste. Kort därefter bar det av ner till sjöbodarna – näten skulle läggas i havet och middagen skulle fixas.

Det var helt klart värt de där sju timmarna i bilen…

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

2 Replies to “Framme”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s