Miljö

Var jag springer, har för min del blivit en avgörande faktor då jag funderar huruvida passet kan räknas som lyckat eller inte. Den där gamla tråkiga rundan på 10 km börjar kännas sliten. Den är inte bara dammig och torr, den är helt enkelt förbaskat tråkig också.

Jag kan den i sömnen. Jag kunde springa den med förbundna ögon. Känner till varje liten stigning och varje liten grop i asfalten.

Framöver kommer jag att försöka lura mig själv ut i skog och mark och på rundor som känns både främmande och kanske ibland skrämmande.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Dagens lunch bestod av indiskt. Under de senaste månaderna har chili och lime tagit en given plats i köket. Dagens heta svalkades av med en raita.

SAMSUNG CSC

2 Replies to “Miljö”

  1. Har du huvudstadsregionens friluftskarta? Som delas ut gratis tex i alla simhallar? För det låter nog ganska galet att springa samma 10 km ofta, då det finns massor av rutter att välja mellan…. Då jag flyttade hit för 3 år sedan slogs jag av häpnad över alla underbara cykelvägar som löper mitt i naturen och alltså inte längs med bilvägar, som i tex Åbo… Möjligheterna är oändliga!

    1. Tack för ett jätte bra tips! Den kartan har jag helt glömt. Vet att jag plockade upp en vid biblioteket då vi flyttade hit. Men den har nog hamnat i pappersinsamlingen för lääääänge sedan. Vet att jag samtidigt hämtade upp en orienteringskarta. De har fasta kontroller här i skogen kring idrottsparken. Perfekt om man vill gå med barnen i skog och mark. Allt det där hade jag glömt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s