Lunk & post

Åtta komma fem kilometer lunk med kompisen som precis fött barn. Tänk hur fantastiskt kvinnokroppen kan fungera då det vill sig väl. Vilken resa kroppen genomgått. Hormonella förändringar. Sår som ska läkas. Minnen. Erfarenhet. Styrka. Allt.

Det är självklart inte enkelt för alla. Det är inte ens fysiskt möjligt för alla. Men kanske, kanske, det beror på vad kroppen är van med innan.

Svalkan var välkommen, liksom regnet. Klädde mig i lite längre tights och merinoull och insåg rätt fort att det var precis lagom.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Fick också ett brev på posten. Nedräkningen har börjat. Nu gäller det! Fysiska biten är avklarad – nu gäller det att ställa in huvudet så att minsta lilla tvivel försvinner. Första 50 km sköter benen. Sedan får huvudet och hjärtat ta över.

SAMSUNG CSC

6 Replies to “Lunk & post”

  1. Jag vet inte riktigt hur det hände, men en dag var jag och läste i princip allt om ”Tjejmarathonet” de ordnar i Sverige, märkte att du kommenterat på något av deras inlägg om att du vore intresserad av att arrangera något dylikt i Finland. JA! Det är precis ett sådant lopp vi saknar i Finland, gubbmaratonens förlovade land. Ett peppande lopp där man kan flytta sin gränser tillsammans! Göra det omöjliga möjligt och så vidare. Det skulle vara hur huippu som helst att delta i ett sådant lopp, hade nästan tänkt boka in en resa till nästa år men vill gärna få revansch på Stockholm Marathon så det blir kanske lite för nära på varandra… Men min poäng är den att jag definitivt tror att det finns intresse för ett liknande lopp i vårt land. Mycket marknadsföring i alla träningsbloggar och djungeltrumman gör sitt.

    1. Vad roligt att du tycker det!! Det här kommer jag definitivt att lägga bakom örat. Jag skulle mer än gärna ordna ett sådant lopp, men det känns som att det redan nu finns för många lopp att välja mellan. Men jo, det var vår plan redan i år att ordna ett sådant lopp till hösten. Vem vet…

  2. Vad är det för pulsklocka du har? Nöjd med den? Min börjar ha gjort sitt, har en garmin forrunner 305, men din såg ut mycket snyggare och behändigare 🙂

    1. Jag har fr610 och är supernöjd då jag tränar, men nu två år på raken har klockan stärvat på Stockholm Marathon. Den visar fel tider, tappar kilometer, visar för många kilometer, förlorar kontakt till satelliter. Ja riktigt kass har den varit. Men aldrig annars än på Stockholm Marathon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s