Kramar det sista

Ett dygn, 20 timmar, fem minuter och 46 sekunder

Ungefär så länge kommer jag ännu att vara ifrån barnen. Riktigt snart kommer jag att få snusa i deras små nackar, krama dem hårt och lyfta upp dem i famnen samtidigt som jag kommer att ge dem varsin smällpuss! Som jag saknar dem – det är inte klokt.

Ändå måste jag erkänna att jag njutit av tystnaden. Vi har njutit av tvåsamheten och av vuxentiden – tillsammans. Vi har kunnat prata utan att bli avbrutna, tränat utan dåligt samvete och framförallt har vår maträkning sjunkit drastiskt. Två äter verkligen inte alls lika mycket som två plus två.

Idag har jag jobbat. Och tränat även om jag hade planerat vila. Och umgåtts med vänner in på sena natten. Och pratat. Och skrattat. Och druckit några glas vin. Och skrattat lite mer. Och läst tidningen. Och även om klockan är elva så känns kvällen ung.

Ett dygn, 20 timmar, en minut. Sedan är det stim och rörelse igen. Fram tills dess kommer jag att försöka ta till vara på lugnet.

SAMSUNG CSC

Jag och min nya kamera. Jag är mer än nöjd. Lika liten, lite förmånligare och mycket bättre objektiv.

2 Replies to “Kramar det sista”

 1. Ja lika härligt det är att bara få vara några timmar, lika mycket saknar man dem OM inte mer.
  Vad har du köpt för kamera?
  Kram

  1. Ju mer jag tänker på dem – desto mer ont gör det!
   Kameran… tänkte att jag inte skulle berätta vad jag köpt. Inte efter den utläggning och spya jag gav ifrån mig beträffande märket för bara några dagar sedan.
   Men så gick det som det gick och jag var mest nöjd med Samsung NX210 av alla de jag testade. Mer nöjd med Samsung än med Canon faktiskt. Så det blev en Samsung – igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s