mer och mer

Började dagen med ett 17 km långt pass i strålande solsken tillsammans med Maratonmamman.

Väl hemma fick jag lov att springa iväg på en 2 km lång intervall där ett lekfullt race sist och slut blev blodigt allvar. Denna gång fick jag se mig besegrad och även om jag försökte skylla på trötta ben fick jag ingen pardon.

Dagen avslutades med 8 km mysjogg och kan nöjt konstatera att 27 km är helt okej en dag som denna. Målet var att springa 40 km under helgen och även om jag bara landade på 37 km är jag helt klart nöjd. Väljer helt enkelt att tänka att tre kilometer inte gör någon större skillnad på lång sikt!

annaOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jessica träffade jag första gången då jag var 6 år och precis skulle börja skolan. Det känns rätt så komiskt att vi idag, efter en massa år, plötsligt är grannar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s