Arg

Är så förbenat arg att jag näst intill hyperventilerar.

Min kamera gick sönder! Ringde försäkringsbolaget Folksam som sa nemas problemas – skicka in kvitto och uppskattning på vad det kostar att reparera den, så avgör vi sedan ifall det ska köpas nytt eller ifall kameran skall fixas.

Lätt och smidigt, inte sant?

Om det inte vore för Samsung!

Lämnade in kameran till JAS 1, som i sin tur skickade kameran till JAS 2. Då jag inget hörde från dem ringde jag upp, varpå jag fick höra att det inte finns en endaste en människa i hela Finland som kan avgöra A. vad det skulle kosta att reparera kameran och B. huruvida det ens är möjligt att reparera den eller inte. Istället ska kameran skickas till England där det hoppeligen finns någon som förstår sig på fanskapet.

Sa jag att försäkringsbolaget meddelade att det räcker för dem ifall någon från JAS kunde ringa dem och muntligen ge en uppskattning. Det är alltså inte frågan om någon officiell utredning. Men nej – ingen på Samsungs noga utvalda och enda kamerafirma kunde ge ett utlåtande.

Sa jag att håller på att koka över? Och sa jag också att jag tycker att Samsung kunde förbättra sin kundservice?

Flera veckor utan kamera – det går bara inte! Inte nu när semestern precis ska börja. Skulle helst av allt bara köpa en ny med detsamma!

Om de bara kunde vara lite billigare… Mest allt hoppas jag på att få pengar till en ny – i så fall ska jag köpa en kamera som kan repareras utan att den behöver fraktas halvvägs över atlanten.

Finns det någon service där man kan låna en kamera?

2 Replies to “Arg”

  1. Skittrist!!
    Der är ju verkligen på sommaren man använder kameran massor!
    Hoppas det löser sig!
    Har du ingen kamera i mobilen du kan använda?
    Kram Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s