Snabba pass trots slöhets-pesten

Totalt 36 km

Inget tjohejsan till kilometer, men bra mycket bättre än ingenting alls.

Har åter igen drabbats av slöhets-pesten. Känner mig lite seg, lite trött, lite less och lite off.

Det är som om den där värsta och bästa ivern ebbat av en smula, och min kropp varslar om strejk. Kommer på mig själv tänkandes att jag inte orkar, ids, vill och bryr mig, vilket får mig att känna mig helt rådvill. Jag, som varit fullt fokuserad på att ultra är min grej och att jag ska springa 60-100 km i veckan, rycker i dagsläget mest på axlarna och funderar på ifall jag ska lägga tiden på att pyssla istället. Vad är det som händer med mig riktigt?

Lördag

Kom i varje fall ut på en riktigt snabb tia vilket känns klart godkänt efter fredagens vinbägare som hade konstant ytspänning hur väl man än sörplade i sig.

Söndag

Straffet för att jag skippade kanontian skulle genomföras – vare sig jag ville det eller inte. Siktade egentligen på något mellan 30-40 km, men efter 26 km tackade jag för mig. I närmare 17 km hade jag sällskap av piggelinen Nina. Tjejen är just nu on fire och slår pb till höger och vänster. Det blev mycket, mycket snack i vanlig ordning och Nina höll tempot uppe vilket resulterade i att vi höll en fart på 5:30 min/km.

SAMSUNG CSC

5 Replies to “Snabba pass trots slöhets-pesten”

  1. Äsch. Det är bara att jobba pannben i sådana fall. Jag har just läst ut boken – Born to run, om du inte har läst den (vilket jag antar att du har gjort) gör det! Om annars, läs den igen. Inspirationen är skyhög och jag ser ingen annan anledning än att knyta på sig sina barfotaskor och ge sig ut. Om människan har sprungit ultralångt i tusentals år så borde vi fixa det också, vi får bara jobba en aning mer mentalt på grund av alla hinder vi möter dagligen (måsten, middagsbestyr, familj, hjärnspöken och alla teknikprylar mm.). Lycka till nu 🙂 ut och njut! Övervinn alla hinder och se till dina fantastiska möjligheter. Kramar Jossan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s