Fredag & lördag

Gott & blandat från helgen som varit

Fredagen skulle bestå av ett skärgårdsbesök, medan lördagen var vigd till kanontian. Men jag har fått lära mig att det ändå inte alltid blir som man tänkt sig – hur väl man än planerar.

Leken som inte ville ta slut

Träffen med bästisarna blev av precis som planerat, och tur var väl det. För hur roligt kan inte fyra barnrumpor ha då de springer omkring i gröngräset och leker tills de är utmattade. Den ena överröstar den andra och ljudnivån höjs på ett ögonblick så den blir öronbedövande.

SAMSUNG CSC

Godaste maten

Söta ärter, ljuvligt goda jordgubbar och grillmat som smakar precis lagom sommar – kan livet bli bättre än såhär? Några glas vitt på det och livet känns bara perfekt för en stund.

SAMSUNG CSC

Leksak

Som en leksak, men lite större. Passade på att sätta mig bakom spakarna och med en pedagogisk guide vid min sida kunde jag gräva stora gropar – riktigt på riktigt. Plötsligt blev jag en lite tuffare mamma i Viktors ögon. Och jag var nog mäkta stolt själv också för den delen. Fotot nedan kommer jag minsann att visa varje gång Viktor tvivlar på mig.

SAMSUNG CSC

Shopping på loppis

Och när jag för en gångs skull befann mig där ute i skärin, kunde jag inte låta bli att åka förbi det där loppiset i St:Karins som jag precis fått nys om. Och visst levererade det. Helt klart ett loppis värt flera besök.

SAMSUNG CSC

Med det sagt hoppas jag att jag blir förlåten för att jag skippade det tänkta loppet i Ekenäs. Det var inte det att jag inte ville springa – det var bara det att jag valde att använda just den här lördagen till något annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s