Kvällspass med kidsen

Struntade helt sonika i dagens fotbollsmatch vilket inte alls är likt mig. Istället valde jag att rasta mina barfotaskor. EFtersom matchdag är samma som ensamtid med kidsen tog jag dem med mig ut på ett kvällspass.

Det blev till slut närmare nio kilometer löpning kryddat med både fartlek och några tuffa backar.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Dagens orosmoment

Då vi cyklar är Amanda många gånger endera 20 meter bakom eller 200 meter framför mig och Viktor. Ser faror lura bakom hörnet och märker att jag ofta skriker instruktioner åt henne som hoppa av, stanna, till sidan etc.

Dagens sista

Kunde lika bra heta tidernas allra sista. Vagnen. Den är kaputt. Då vi springer i högt tempo börjar framhjulet vobbla. Önskar jag hade en löpvagn med stabila hjul och så en handbroms. Eller så är det kanske dags att lämna vagnen hemma i fortsättningen. Som jag kommer att sakna barnvagnslöpningen!

9 Replies to “Kvällspass med kidsen”

  1. Inspirerad av din blogg gjorde jag just detsamma som du idag, minstingen i vagnen och de två äldre på cyklar, och så löpte jag! Kände mig supereffektiv, så tack för idén!

    1. Kul 🙂 Jo det är riktigt skönt tycker jag – även om jag många gånger får lov att muta dem med glass eller annat för att vi ska komma iväg 🙂 Går gärna iväg och springer någon dag med dig!

      1. Tack! Men eh… jag är inte så bra på att löpa, skulle aldrig hålla takten… Springer oftast på löpmatta, som jag skaffat hem för att all kall bris ger snuva och ont i huvudet. Det är bara då det är kring 20° och vindstilla som det går bra där ute….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s