Årets första självplock

Strax efter att de öppnat portarna till årets självplock, gav vi oss ut på jordgubbsfältet med bestämda steg. Fångsten var väl inget att hurra över, men vi kom i alla fall hem med 2,5 kg söta och solvarma jordgubbar.

SAMSUNG CSC

Ett eller två bär hamnade i bunken, resten i magen. Vilken tur för oss att det inte var invägning innan vi gav oss ut bland jordgubbsplantorna.

SAMSUNG CSC

I år var vi tidiga – knappt man hittade några röda bär.

SAMSUNG CSC

Men de som vi hittade – de var desto sötare!

SAMSUNG CSC

Amanda visade sig ha flinka fingrar. Snål spar…

Kvällslunk

Det gäller att hålla sig i hårdträning just nu – så fort magen var mätt och efter att M kommit hem från sin träning sprang jag iväg med grannfrun på ett myspass. Än en gång förbättrade vi världen och filosoferade kring livets mening.

SAMSUNG CSC

Det gäller att vänja sig vid värmen – calvesen börjar kännas lite väl varma, men samtidigt har jag blivit beroende av dem. Gillar trycket och känslan de ger.

SAMSUNG CSC

Invigde ett linne från Röhnisch. Passade perfekt en varm kväll som denna, eftersom ryggen är helt öppen. Ny favorit i löpgarderoben – troligtvis linnet som får hänga med ut på Djurgården den 4.8 då startskottet för Stockholm Ultra 100K går av stapeln!

6 Replies to “Årets första självplock”

  1. Var var ni och plockade? I år skall det bli självplockade jordgubbar för oss också! Tur att de inte väger en då man kommer dit, det skulle bli en mycket dyr resa för min del i såfall;)

    1. Vi går alltid till Espoon Kartano. Har varit supernöjd med kvaliteten. Vi var väl lite väl tidigt ute i år. 80% av bären var ännu omogna. Men visst fick vi ändå ihop en hel del bär på en kort tid 🙂

  2. Jag måste iväg på självplock innan sommaren är över! 🙂

    Håller med föregående talare, ska bli kul och följa dig på ultratävlingen! 🙂 Häftigt!! Är lite sugen på en sådan utmaning jag också ! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s