Röhnisch fw13

Trendiga, härliga shape

Röhnisch kan det där som få kan – nämligen designa kläder för kvinnor. Gillar tanken att man kombinerar funktionalitet och design, där kläderna får vara feminina och samtidigt framhäva kroppen. Träningskläderna skalar inte av sekunder på tidtagaruret, inte heller gör de mig starkare, men fina kläder gör att jag definitivt känner mig mer taggad och samtidigt lite, lite snabbare.

a_Running

Gillar färgen, gillar designen, gillar stämningen – den här jackan är en fullträff!

För någon månad sedan skickade jag ett mail där jag skrev att jag saknar en topp i det fantastiska shape materialet. Blev positivt överraskad då jag någon timme senare fick svar att shape-toppen redan finns med i höstens sortiment – perfekt för mig med som har lite mjuka kärlekshandtag och annat som jag gärna vill dölja. Shape materialet är lite stadigare och kan liknas vid kompressionsmaterial.

Valde att plocka ihop ett snabbt bildkollage över höstens favoriter. Varma tights, shape topp, en värmande kjol och sötaste löparjackan någonsin – gillar, gillar!

röhnisch_fw13

Röhnisch är ett svenskt familjeföretag specialiserat på tränings- och golfkläder för kvinnor. Designen fokuserar på hög funktionalitet, feminin design och äkta träningsglädje. Idag finns man på 29 marknader, har en Brand Store på Norrlandsgatan 21 i Stockholm och en flitigt använd webbshop http://www.rohnisch.se

9 Replies to “Röhnisch fw13”

  1. Vad lustigt – igår lånade jag min dotters vattenflaska och funderade förbigående då jag väntade på att gympan skulle börja – vad detdär ”Röhnisch” som stod på flaskan egentligen är för ett företag…. Och här kom svaret 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s