Återanvändning

De som känner mig vet att jag köper en stor del av mina kläder på loppis. Kommer jag mot förmodan iväg till stan kikar jag alltid in i Zara och Monki. På senare år har jag också fyndat ett och annat plagg på Lindex och Kappahl, medan H&M många gånger går bort.

Märkeskläder köper jag rätt så sällan, och oftast är just de här plaggen jag gärna fyndar på loppisar – ofta hittar jag dem lätt då det är stor skillnad på kvaliteten då man jämför med kläder från billiga kedjor.

Dagens saldo:

Fyndade en hel stor kass full med kläder och prylar. Nedan finns ett litet urplock.

  • En snygg randig kavaj (15 euro) som jag köpte av Anna då hon varit vänlig nog att ordna bloppis.
  • Ett par sköna jeans med perfekt häng (3 euro)
  • En stickad poncho från Ralph Lauren (7 euro)
  • En skattkista i zink (3 euro)

loppisfynd_juni

SAMSUNG CSC

Kom också iväg på en annan sorts runda – nämligen en löprunda. Resultatet var bedrövligt. Det onda märktes knappt av, vilket kändes befriande, men orken är som bortblåst. Kämpade igenom 6 km som mer eller mindre kändes som 60 km och efteråt skrek kroppen efter vila. Får nog helt enkelt lov att ge upp och lyssna till vad den har att säga ett tag.

6 Replies to “Återanvändning”

  1. Härligt att få lite påfyllt i garderoben – så länge grejerna ändå känns fräscha spelar det mig ingen roll att någon haft dem en tid innan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s