Pass 2/2

En halvmara

Ångrar att jag tackade nej till att delta i årets Venla (orientering). Så sent som igår kväll fick jag ett samtal från en kär vän där hon frågade ifall jag kunde hoppa in och springa en av sträckorna, och för någon vecka tillbaka fick jag ett liknande samtal från en minst lika kär idrottsförening. På grund av krångel-benet vågade jag inte tacka ja – var helt enkelt rädd för att det onda inte skulle ge med sig. I och för sig hade jag inte fått ihop vardagspusslet heller med barnvakter och allt vad det innebär, men hur som helst hade det varit riktigt spännande och kul. Fick helt enkelt nöja mig med dagens träningssaldo som landade på en halvmara.

Som cement

Benen är fortfarande tunga och sega. Det känns ungefär som om jag hade cement i skorna. Är gladast över det faktum att jag idag inte gav upp – utan att jag fortsatte enligt planen, hur jävligt det än kändes. För visst är benen tyngre än normalt och det vänstra benet gav sig till känna nu och då. Ändå känns det mycket bättre än vad jag någonsin vågat hoppas på.

Jag antar att jag får fortsätta kvällen med isbehandling och stretch – snart kommer det att lätta!

SAMSUNG CSC

Bry er inte om tiden. Garmin räknade också med vilotiden mellan passen, då jag körde styrkepass, fixade middag och åkte till köpcentret för att handla mat.

6 Replies to “Pass 2/2”

  1. Beundrar dig tror jag mest för att du lyckas få ihop vardagspussel med så pass långa löppass. Jag är gräsänka just nu och kommer vara det ytterligare 7 veckor så tiden för löppass som jag vill funkar liksom inte, nu blir det en timme hit och en timme dit när jag har nån som hjälper mig med barnen.. Är anmäld t Stockholm halvmarathon så jag borde komma igång med längre pass nu igen.. Kram Sara

    1. Det är en Garmin FR610 och kostar väl ungefär 3000 sek. Min klocka är redan över 2 år gammal, så idag finns det troligtvis en hel uppsjö av liknande klockor. Touchsreen som denna klocka har kan man leva utan. Däremot är den inbyggda gps:en helt suverän!

  2. Synd med Venlan. Föreslog dig när det var tal om lagen. Visserligen är det ju annorlunda att springa i skogen, men inte ska man leka med skador. Det var lättlöpt för det mesta, du hade nog gillat det. 😉

    1. jo då jag såg alka bilder harmades jag. Men efter helgens 20a har benet igen börjat trixa. Bara för att jag går på det 😦 Tack för att du föreslog mig. Nästa gång vill och ska jag med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s