Dela upp passen

Segheten och tröttheten vill inte riktigt ge med sig och benet är fortfarande inte riktigt hundra – beslöt mig alltså för att skrota tanken om ett riktigt långt långpass och istället dela upp träningen på två enskilda pass under en och samma dag.

Det onda gjorde sig påmint så fort jag snört på mig löpskorna. Efter fem sprungna kilometer lättade dock trycket för att helt försvinna då jag passerat åttan. Dagens pass handlade varken om tempo eller kvalitet – istället fokuserade jag helt på att springa lugnt och sansat – också uppför!

Fem blev åtta som blev tio och en halv och hela kalaset avslutades med ett styrkepass ute i trädgården – perfetto! Just nu fokuserar jag mycket på bålstyrka – vill försöka jobba upp stabilitet som kommer att hjälpa mig förebygga skador i det långa loppet.

SAMSUNG CSC

Pass nr. 2/2 kommer att göra denna dag komplett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s