Kvällslunk

Det måste bero på vädret eller så förra veckans ”lugna” semester – hur som helst är kroppen tung, benen stela och hela jag mer eller mindre i koma. 

Sprang iväg på en lugn kvällsrunda med grannfruarna vilket kändes precis lagom. Ibland är det så skönt att gå på känsla och strunta i det där schemat som bestämmer takten. Kände redan från start av det där ilskna benet – benhinnan är inflammerad och det känns som om där fanns en knut precis vid benet.

Ont

Tejpade benet med kinesiotejp och till min stora förvåning kände jag omedelbart att trycket lättade. För min del kommer veckorna att bestå av mycket mindre löpträning än normalt kombinerat med rehab. Jag behöver få  kroppen tiptop till den stora utmaningen den 4 augusti.

SAMSUNG CSC

De här fruarna vet hur man ska posera med löparskor.

SAMSUNG CSC

Sprang första gången iklädd min Finisher-tröja från Stockholm Marathon och kände att jag växte någon cm för varje steg jag tog.

2 Replies to “Kvällslunk”

  1. Tråkigt med ont i benet. jag tycker att det låter som valpsjuka. Testa på kylbehandling (is på i 20 min några gånger i dagen) och massage med isbit, att duscha benet med varmt/kalt växlande brukar också fundera. Försök också att själv massera/trycka benhinnan utåt, bort från benet. hoppas det lättar snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s