Framme

Gläds över det svala vädret. Över den friska vinden. Över molnen på himlen. I hemlighet hoppas jag på att vädret förblir oförändrat tills imorgon. En regnskur eller två är välkommet ifall jag måste välja mellan regn eller gassande solsken.

Just nu njuter vi av fantastiskt god frukost och väntar på att klockan ska bli mer förmiddag och mindre tidig morgon.

Adrenalinet strömmar till i kroppen så fort jag tänker på morgondagen och längre finns det inte minsta tvekan ifall jag imorgon kommer att satsa fullt ut eller inte.

Symptom: Hes röst, strävhet i halsen, svag hosta, ingen feber, ingen muskelvärk i benen, ingen stelhet. Jag är på G.

15 Replies to “Framme”

 1. Känner man igen dig på nåt annat sätt än 4177? Om vi inte ska åka ut med båten tänkte jag komma och titta men det är ju så mycket folk att det kan vara svårt att se de man vill se. : )
  Stort lycka till!
  Kram

  1. Lägger ut bild på mig på morgonen. Troligtvis kommer jag att ha vit keps, svart eller vit blus, röda shorts, lila kompressionsstrumpor och färggranna skor (asics noosa). Försöker hålla mig till höger.

 2. Har inte kunnat kommentera din blogg på flera veckor, men jag har läst!!! Nu verkar det ju funka igen! Ska bli urkul att följa ditt lopp! Som sagt lycka till igen och ladda nu!

 3. Stort lycka till! Ska hålla utkik! Vet du var du kommer att hålla till innan det är dags att gå in i startfållan? Tänkte ta mig till IPn och bånga kändisar 🙂

  1. Hehe… Jo jag tänkte komma rätt så sent till området och så sniikka mig in i startfållan där runt 3:30 haren. Innan kommer jag nog att hålla till i hörnet av sportplan, nära bajamajorna. Närmast starten. Ska hålla utkik efter dig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s