Toppa formen

De flesta träningsbloggar handlar just nu om sista minuten förberedelser inför Stockholm Marathon. Många satsar på att tappa kroppen på kolhydrater för att i morgon i sin tur påbörja tankning av kolhydrater. Passen är noga utstuderade och det känns verkligen att det är nu det gäller.

Jag hyser stor respekt för alla som väljer att satsa fullt ut. Känner att jag själv till och med nästan tappat lite fotfäste då jag mest går omkring och rycker på axlarna och väljer att ladda inför det stundande loppet på ett helt annat sätt. Nästan så jag redan nu känner en bitter eftersmak då jag kanske kommer att tänka att vad om jag hade… Men jag tar det som det kommer i år. Stockholm Marathon är trots allt bara ett delmål där det egentliga målet stundar den 4 augusti då startskottet för Stockholm Ultra 100K går av stapeln.

Det hänger på kläderna

Fick en fix idé om att i år springa med bloggen på ryggen. Kanske ger det mig mer kraft, motivation och ork precis då jag passerat västerbron för andra gången. Och kanske det är just du som kommer att springa förbi mig?! Ropa i så fall några uppmuntrande ord och uppmana mig att haka på och inte tappa fokus. Kanske kläderna i år kan ta mig ända fram?

SAMSUNG CSC

Gå-lunka-gå

Riktigt så illa är det då inte att jag skulle lita på att kläderna avgör formen. Passade på att springa iväg på ett feelgood-pass med grannfrun, varefter jag spelade fotboll ute på gården med alla grannkidsen. Tre vuxna mot fem barn och för samtliga blev spelet blodigt allvar. Fick till slut se oss besegrade även om jag gärna vill skryta med att vi vuxna hade ett betydligt bättre passningsspel.

2 Replies to “Toppa formen”

  1. Nämen va fina!! Kommer garanterat få fart i benen av de snygga tröjorna 😀 Lycka till!!
    100 km är helt galet långt att springa..galningar!! haha Men jag är så grymt imponerad 😀

  2. Och jag i min tur tror att ditt sunda och avslappnade sätt att förbereda dig kommer att föra dig långt! Och snabbt! Vi är många som hejar på dig bakom skärmen här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s