Vinn strumpor från Gococo

Vinn strumpor från Gococo

Ni har väl inte missat tävlingen jag ordnar i samarbete med Gococo?

Gococo är till för dig som ställer höga krav på funktion och kvalitet när du är aktiv! Hos Gococo hittar du snabbtorkande strumpor som minskar risken för skavsår och därmed ger en behagligare känsla när du rör dig. Tack vare funktionsmaterialets naturliga egenskaper kapslar de även in odör vilket sparar dina skor! (gococo.se)

Screen shot 2013-05-21 at 10.27.07 PM

Vinnaren dras den 27.5.2013 kl. 19:00.

One Reply to “Vinn strumpor från Gococo”

  1. Hej! Klickade på etiketten ”löparknä” och läste igenom dina inlägg om det. fy, så jag skäms! du kämpade ju jättelänge o gav inte upp! här sitter jag en vecka efter riga-katastrofen o är ledsen över att mitt knä är ont. börjar tappa hoppet.
    Hur som helst. Vad tror du om rullskridskoåkning? Det funkade visst för dig? Jag grävde fram ett par och provåkte lite (som Bambi på hal is). Det kändes ok, men när jag kollade hur jag stod så vred sig vristerna inåt. Jag överpronerar, så undrar om det här bara gör det värre..?

    Kämpa på, jag skulle verkligen unna dig en revansch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s