Finslipning inför maraton

Sex dagar kvar och tre inplanerade pass. Första passet avverkade idag och bestod av 9 km lätt jogg med avslutande rullningar (10×75 meter med tillbakajogg) och nedjogg.

Bestämde mig för att skippa alla måste- och borde-pass.

Istället väljer jag att satsa fullt ut på det jag gillar mest – sköna, enkla och okomplicerade pass med korta backar och snabba intervaller. 

SAMSUNG CSC

Med sparken till butiken

En av fördelarna med att bo här vi bor är att butiken finns på gångavstånd. Säg glass och jag kan ha hela grannskapets ungar med mig till butiken om det vill sig väl.

SAMSUNG CSC

Märker ni dagens klädval? Det vankas match senare ikväll!

7 Replies to “Finslipning inför maraton”

  1. Jag har använt mig av liniment som M använder (ingen aning vad det är då det är i en vit burk) 🙂 Har också använt tigerbalsam. Den där gula tuben som syns på bilden (peridosol eller liknande) är väl sådär… Värsta bästa värmen får man av Ice Power Hot. Galet varm. Riktigt bra!
   Ifall det är varmt på lördag tänker jag smörja in benen i Icepower. Smörjer in mig på morgonen efter frukost. Ett par timmar innan start alltså. Så brukar jag smeta på lite precis innan jag går iväg till start också.

 1. Du verkar ha sån skön och bra inställning till oväntade händelser – det tror jag du vinner mycket på. Och så spännande nu när marathonveckan är igång! Jag är uppspelt trots att jag inte ska springa.

  1. Tack Snorkkis. Det betyder jätte mycket då du säger så.

   Jag hade faktiskt tänkt tömma mig på kolhydrater imorgon – men så tänkte jag – varför ska jag egentligen göra det? Istället tar jag det lite lugnare och njuter lite extra av maten. Nu behöver jag ännu sova lite mer – sedan är jag redo 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s