Problem med magen

Oron över att behöva hoppa av Stockholm Marathon en vecka innan start, blev befogad då jag för några dagar sedan var i kontakt med sjukhuset angående min krångelbytta till mage. Drabbades av akut illamående och buksmärtor, vilket oroade gastroenterologen jag går hos. Med höstens historia i bakhuvudet tar både jag och läkarna på sjukhuset minsta lilla symptom på största allvar. Nu verkar det ändå ha vänt och det som jag trodde var begynnande UC aktivitet visade sig troligtvis vara en släng maginfluensa. Lite som ett fruktat förskalv till en jordbävningen, som trots allt efter närmare efterforskning visade sig vara ett tillfälligt sprängningsarbete.

Med en vecka kvar har träningsupplägget fått sig en rejäl törn. Men det ser i alla fall ut som att jag kan starta. Kroppen har varit rätt så trött och ond, men det börjar kännas mycket bättre.

Drömmer om en kort, långsam runda. En sådan där som knappt känns. En som får musklerna att arbeta lite mer än vid horisontalläge. Kanske senare ikväll!

SAMSUNG CSC

8 Replies to “Problem med magen”

  1. Hej! Måste ge mig tillkänna, har läst din fina blogg ett par gånger sedan tidningsartikeln…. Man kanske uppmärksammas lite extra på någon som heter lite lika som en själv 😉 Hoppas innerligt du får ordning på magen (har själv samma diagnos) så maratonen kan bli av!

  2. Ta hand om dej nu! Du är ju i så bra form så du kan väl vila dej ända fram till lördag! Vi ses där:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s