Avslutning

Det känns som om det nyss var höst varför jag har svårt att acceptera att ett år passerat i ett ögonblick. Jag har också svårt att riktigt ta in det faktum att jag börjat låta som om jag vore 80 år då jag klagar över att det var bättre förr och att tiden går alldeles för fort.

Ännu detta år fortsatte vardagarna efter den stora vårfesten precis som om den aldrig hänt. Saknar tonerna av Den blomstertid nu kommer och saknar vårfester som infaller då skolklockan ringer ut för sista gången inför sommaren.

Svårt att avgöra vem som väntar mer på skolstarten – jag eller Amanda.

kidsen

6 Replies to “Avslutning”

    1. Jo det där med skolstart känns avgörande. Det är som om det är slut på babytiden riktigt på riktigt! Det är som om man förlorar kontrollen en smula. Alla faror som lurar bakom hörnen. Plötsligt kan man inte riktigt skydda dem till fullo längre.

    1. Jag brukar tänka på att jag inte har någon åldersnojja, men då jag ser barnen växa upp inser jag att jag ju inte kommer att vara evigt ung – även om jag hittills lyckats intala mig att jag skulle vara det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s