Nyttolöpning

Klagovisan

Redan vid lunch kände jag av det: trötthet blandat med smått illamående. Endera är det kroppen som säger stop och kräver vila eller så är det min mage som retas. Får helt enkelt avvakta och vara uppmärksam. Nästa blodprov är inbokat till efter Stockholm Marathon – har ingen lust att få aktiv ulcerös kolit innan dess!

Nyttolöpning

Behövde inhandla de obligatoriska små gåvorna till personalen vid dagis och förskolan. Försökte låta bli att tänka på magontet och sprang iväg på en runda med grannfruarna innan jag vek av till köpcentret. Jag kan lova er att biträdet i butiken höjde på ögonbrynen då jag tackade nej till påsen och istället slängde in sex glasskålar i ryggsäcken innan jag sprang iväg hemåt. På hemvägen hämtade jag också upp ett paket som jag beställt via nätet, nämligen en ny vätskepåse då den gamla gått sönder.
Som jag sprang insåg jag att mer och mer att dagens pass var ett enda stort misstag. Benen var trötta och varje steg kändes tredubbelt så tungt som vanligt. Just nu vinner jag inget på att pressa min kropp. Det är helt enkelt dags att trappa ner ordentligt ifall jag överhuvudtaget ska ha en chans om två veckor i Stockholm. Som det är just nu kommer jag inte att bli något bättre av att träna – tvärtom!

Trötta ben

Kvällen fortsatte med rehab. I natt kommer jag också att sova med kompressions sleeves. Behöver helt enkelt få ordning på mina ben fort. Och magen.

3 Replies to “Nyttolöpning”

  1. Låter klokt med vila! Själv är jag fortfarande sliten i benen efter min HALVA maraton! Är säker på att det går galant om två veckor!!

  2. voj prutt om magen krånglar. träna lätt fram till stockholm. hade inte haft så utvilade ben på länge när jag skulle springa i riga, o det ländes skönt! synd att det inte bar ända fram…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s