Singelliv

Söndag, solsken och singelliv

och sista långpasset inför Stockholm Marathon

Det var inte precis svårt att hitta på program till denna söndag då jag fick lov att leva singelliv eftersom M och barnen åkt till skärgården. Sovmorgon och långpass – vad annat finns det att göra?

Sega ben, klibbig hud och alldeles för mycket kläder. Det känns nästan som att det vore högsommar!

SAMSUNG CSC

Anna, Fua och Anna – glatt sällskap som förstår att löpning handlar om att njuta! Sommarens första glass-spring!

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

Idag gick det åt väldigt mycket vatten! Var tvungen att stanna vid muttern för att fylla på.

SAMSUNG CSC

Starka brudar!

Min nya väska

Avverkade idag långpass nr. 2 med min nya väska från Salomon. Har fått upp ögonen för denna perfekta väska då jag läst Snorkkis blogg. Beställde en åt mig redan för ett halvt år sedan, men då valde jag fel storlek. Nu i vår kom jag över en i rätt storlek och jag kunde inte vara mer nöjd.

Väskan sitter som berget

Idag innehöll min väska 2 liter vatten, en t-shirt, en långärmad tröja, 2 liter vatten, lite snacks som förblev oätna, 2 nyckelknippor, min mobiltelefon, busskort och bankkort – kändes knappt att jag hade något alls på ryggen. Väskan åker vare sig upp eller ner, eller sidledes. Den sitter – punkt slut!

Ser fram emot att få springa till och från jobbet med en väska som inte skaver på axlarna!

SAMSUNG CSC

Ränder

Idag fick jag både solränder och smutsränder! Snyggt, eller hur?

SAMSUNG CSC

Min Garmin visade halvmara innan jag hoppade på cykeln och pedade hem. Det blev till slut sjutton kilometer cykling, eftersom jag så att säga var ute och cyklade rätt så rejält ett par gånger då jag försökte välja genvägar som blev omvägar.

4 Replies to “Singelliv”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s