Gryn på ryggen

Genom jobbet besökte jag idag Malmgård, där man specialiserar sig på ekologiskt jordbruk. Fick se då mjöl maldes och så fick jag höra om olika spannmål. Visste ni, att det är stor skillnad bland mjöl beträffande näringsinnehåll? Jag köpte med mig flera påsar mjöl, gryn, sädesris och annat gott. Ser fram emot morgondagens plättkalas…

Då det var dags att lunka hem från jobb insåg jag dock missen. Valde att åka snålskjuts med en kollega, springa 3 km hem, dumpa ryggan med inköpen och fortsätta på en straffrunda. Måste hämta ut en riktig löpryggsäck. Den jag sprang med idag är alldeles för stor, klumpig och lös.

Landade hur som helst till slut på 12,5 km vilket gav ett dagssaldo på 27,5 km! Tackar och bockar! 

Pinsamt värre

Jag brukar rätt så ofta fundera vad allt personalen på dagis och förskolan får höra av barnen… Idag blev det smått pinsamt eftersom jag  lånat Amandas väska under helgen och glömt kvar några grejer. Idag åkte förskolan på utfärd och på Operan fyndade Amanda ett par av mina kvarglömda tamponger i sin väska.

Amanda hade frågat den manliga förskoleläraren vad det var och ifall man kunde äta dem. Han hade funderat en stund och svarat att nej, det var taktpinnar. (Amanda visade hemma åt mig hur hon spelat med dem). Om ändå diskussionen med förskoleläraren hade slutat där, men nej, den hade fortsatt… och fortsatt! Åh suck! 

Mental note: Låna inte barnens väskor! 

2 Replies to “Gryn på ryggen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s