Sparkbräde från polkuped.fi

Om exakt 2,5 månader fyller vår lilla stora Amanda 7 år. Har länge funderat på vad vi ska köpa åt henne. 7 år känns rätt så stort, speciellt idag då det var dags att delta i det första föräldramötet på skolan. Blir gråtfärdig bara då jag tänker på det – alldeles snart kommer hon att börja ettan, gå på disco, cykla till och från skolan och delta i stafettkarnevalen.

Jag vill att hon ska få något hållbart i födelsedagspresent. Något som hon har nytta av i vardagen. Hennes gamla spark börjar bli för liten och frågar man henne själv ä den för barnslig eftersom den har två bakhjul. Visade henne bilder på Pukys spark varpå hon nickade ivrigt! Pukys spark har stora hjul vilket gör att den rullar bra också på grus. Vidare har den fram- och bakbroms vilket känns betydligt säkrare än den spark hon haft fram tills nu.

polkuped

Bild lånad från polkuped.fi

Det att vi köper den från Molpe från Eva och hennes Tomas känns också bra! Ett bra inköp – det är jag fullkomligt övertygad om!

Tips! Då man beställer och betalar sin cykel/spark före den 15.5 får man den levererad fraktfritt!

3 Replies to “Sparkbräde från polkuped.fi”

  1. På tal om vettiga köp, har Amanda eller Viktor vuxit ur ett par crocks stövlar i stl. 10-11 som jag skulle få köpa av dig? söker också ett par lenkkare för flickor i stl 28 om du har att sälja? Dina barn är just snäppet större än mina, så jag hoppas på napp 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s