Dubbel

Ledig dag innebär för mig extra träning!

Började dagen med riktig kvalitet. Inspirerad av Heidi gav jag mig ut på 4 km uppjogg, varefter jag stannade vid utomhusgymmet. Satsade på att ge bröst och armar ett tufft pass och visst kändes det efteråt. Med tidspress hade jag ingen tid att spilla, och därför fortsatte jag över till löpbanan. Hade bestämt mig för 4 * 200 meter i max. fart och började genast klocka. Snabbaste draget gick på 39 sekunder, men de sista dragen gick på 43 sekunder. Hade hoppats på att springa intervallerna en gång till, men där sa kroppen stop, liksom tiden också för den delen. Var tvungen att gå i ett par hundra meter innan pulsen var så pass lugn att jag åter igen kunde springa. Häftig känsla ändå!

På kvällen sprang jag iväg på en till runda i maklig takt och således landade jag på 16 km, vilket kan anses klart godkänt!

Mer motstånd

En kär vän har flyttat in i grannskapet. Förstår ni hur glad jag blev då hon idag, precis efter frukost, stod bakom dörren med en trevlig överraskning som jag fick till låns. Hon hämtade över en TRX, en gymboll och en riktigt inspirerande bok.

TRX:en har jag ännu inte fått upp, men bollen är i full användning och boken har jag skummat igenom. Armhävningar med en gymboll – helt klart en ny favorit! Effektivt är minsann det rätta ordet för den övningen!

SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s