Utmärkelse

Fick något av en stjärna i protokollet då jag blev utsedd till en av Sveriges Top 10 löpbloggar av sajten Löpskor.com.

Tackar för äran och myser gott då jag ligger utsträckt i soffan med trötta ben efter dagens pass.

Ibland kan ett litet tack, uppmuntran eller erkännande göra en otroligt glad. Det att någon annan tycker att det kanske finns en gnutta glädje, vett och positiv galenskap i det jag gör och använder min fritid till, känns uppmuntrande!

Jag skriver för mig själv och min familj, men också för andra. Jag skriver för att jag vill dokumentera, men också för att inspirera. Jag skriver för att jag vill dela, men också för att jag själv inspireras. Jag är rätt så nöjd med mig själv att jag gick emot tanken om att aldrig någonsin börja blogga och exponeras. Det är inte alls så farligt som jag trodde – tvärtemot är det rätt så givande.

7 Replies to “Utmärkelse”

  1. Grattis kramar ! Utmärkelsen kom till rätt adress, du ÄR inspirerande Ela! Tack för att du börja skriva blogg 😀
    Utan din push sku jag int ha sprungit Stockholm Marathon år 2012 ! O jag e så glad that I did it! 🙂 Tack för det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s