Snabbis

20 minuter löpning, varav 1000 + 400 + 400 + 400 m i 1 min. under tänkt maratonfart. Sedan fick armarna stryk. Hämtade upp lunch på väg tillbaka till kontoret och plötsligt hade jag fått ihop 45 min. träning utan större problem.

Som jag återvände till skrivbordet hade den där smygande huvudvärken jag känt av tidigare försvunnit. Plötsligt var jag åter igen fylld av energi! Missade lunchpausen med kollegerna, men  de facto förlorade jag endast 15 minuter arbetstid som jag tog igen på eftermiddagen med råge! Rätt så bra deal!

Känns lyxigt att ha ett gym 100 steg från kontoret! Behöver helt klart öka besöksfrekvensen!

6 Replies to “Snabbis”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s