Hållning och posering

Då jag satt där i bilen på Ring 1 med kilometerlånga köer framför mig svor jag inte bara en gång, utan många gånger. Hur bra det än är att bo i smeten, så önskar jag nog innerst inne att vi kunde på långt ute på landet, där värsta trafikstockningen oftast orsakas av en traktor med brett släp.

Kom hem fem minuter efter att jag borde träffat fotografen från HBL och utförde mitt snabbaste klädombyte någonsin. Precis då jag fått Viktor i vagnen insåg jag att jag hade punktering i framhjulet. Sablar och gevär…

Kom fram, sprang upp och ner för backen och försökte låta bli att posera. Det var den måndagen det!

SAMSUNG CSC

Då jag såg fotot på mig själv springandes med vagnen, högg det till i ryggen på en gång. Det var som om min kropp plötsligt kände hur illa det gjorde. En säck potatis har bättre hållning än det här. Ibland är det lärorikt att se löpstilen med nya ögon. I och för sig springer jag just här i en sluttande uppförsbacke, men hur som helst borde jag använda bålen mer och sträcka på mig.

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

10 Replies to “Hållning och posering”

  1. Ja underbara bilder. Och hållningen ja… brukar få påminnelse om den när jag springer förbi diverse skyltfönster och ser spegelbilden i fönstret. Ganska lärorikt.

    1. Jo herregud. Undrar precis hur man ser ut då man blivit trött. Jag brukar också sporta med skyltfönster ibland, men hjälp så fånig man känner sig 🙂 Speglar sig samtidigt som man springer 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s